Изграждане на покрив с метални керемиди

Изграждане на покрив с метални керемиди

Металните керемиди са най-предпочитаните и разпространени покривни елементи при изграждането на нов покрив

Изграждане на покрив с метални керемиди. По предпочитание на клиента можем да ви изработим всякакви размери на метални керемиди, подходящи за вашия покрив. Ние целим прецизно и качествено да отговорим на вашите изисквания. Едно от условията при изработката на подобен тип керемиди ,е предварително да се направи шумо и топлоизолация за устойчивост на всякакви атмосферни въздействия. Това е препоръчително при монтирането на металните керемиди. Другото важно условие при монтирането е самият покрив да има здрава повърхност, като дъсчената ламперия или OSB плоскости. Металните керемиди мога да бъдат монтирани върху старото покривно покритие, когато то е от битумни керемиди и воалит.

Ние работим единствено с качествени материали и гарантираме за тях чрез труда и естествените материали, които са приоритет за нас и нашите клиенти.

Вашето доверие е наша отговорност и в отговор на това сме готови да ви предоставим най-добрата възможност да бъдете част от по-добрият избор.

Освен добрата цена, дългия срок на експлоатация и лесната поддръжка...

  • Те са изработени от по-лек материал и покривът не понася голямо натоварване. Това възпрепятства подаването и увисването на покрива както се случва с обикновените керемиди. Теглото на цялостна покривна система с метални керемиди е около 5 килограма на кв.м. Благодарение на по-ниското тегло на материала, монтажът е значително по-лесен и краткосрочен.
  • Добър естетичен вид и разнообразие от размери, опростена технология за монтаж
  • Устойчиви към силни метеорологични условия
  • Бързо акумулиране на топлина през зимния сезон

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart