Изграждане на навеси

Изграждане на навеси

За прецизното изграждане на идеалния навес за вас е необходимо да се съобрази както с изчисленията спрямо наклона, така да бъде съобразено и с климатичните условия специфични за района, особено, когато са по-агресивни и са често неблагоприятно явления.

При изграждане на навеси, от неговия наклон зависи от самата носеща конструкция, като дебелина и ширина на колони и греди. Като цяло това е една от най-важните части при изграждането на навеса, която ако се направи правилно, си гарантирате дълги години без проблеми по него.

За да бъде един навес максимално удобен и функционален ние предлагаме вариант с изработени и предварително сглобени от нас дървени ферми. По този начин се избягват  средни носещи колони и вие можете да разполагате , каквото си пожелаете под навеса, без да се притеснявате от множество подпорни греди. Изработваме също така и навеси с метална конструкция. Идеите ни в тази област са много и винаги има още и още варианти. Доверете се на професионализма ни и ще получите красив, здрав и функционален навес на добра цена, който няма да поддаде от тежкия сняг през март или да отлети при буря.

Всеки навес е възможно да бъде изработен от нас, по ваш или наш дизайн с необходимите размери и изпратен във всяка точка на страната, за да си го монтирате сами или с чужда помощ.

Навесите могат да бъдат, както съвсем опростени като дизайн, така и много сложни и допълващи останалия екстериор на сградата.

Изработваме различни по вид и размер навеси и павилиони, които се отличават със собствен стил и характер. Държим на уникалността и художествената стойност, като влагаме прецизност в изработката.

Извършваме професионално изграждане на навеси, беседки, веранди, сенници, платформи от дърво, огради, дървени облицовки и други дърводелски дейности на територията на София и региона. Екипът ни е от майстори с дългогодишен опит и множество изградени проекти.

Предлагаме цялостно изграждане на всякакви дървени навеси. Работим в цялата страна

Независимо дали става въпрос за цялостно изграждане на навес, беседка или само ремонт по тях, може да се обърнете към нашата фирма и ние ще се притечем на помощ.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart