Пренареждане на керемиди

Пренареждане на керемиди

Пренареждането на керемиди е много добра възможност да обновите вашия покрив или да го ремонтирате отново. Този процес е препоръчителен да се прави периодично заради въздействието на климатичните условия, които влияят неблагоприятно върху вашия покрив.

Пренареждане на керемидите е препоръчително да се прави регулярно. Това ще ви осигури както защита от вредните влияния на климата, така и ще ви гарантира дълъг живот на вашия покрив. Препоръчително е процесът на пренареждане да се извършва само при сухо време. Относно периодичността на пренареждането на керемидите е относително, изцяло зависещо от качеството на вашия покрив. Препоръчително е претърсването да се извършва на две до четири години за по-голяма надеждност. За нас качественото пренареждане на керемиди е гаранция за постигнати резултати и доволни клиенти.

Основните неща, което включва пренареждането на керемидите е откриване на старите керемиди, полагане на нова мембрана, изработка на летвена скара и редене на старите керемиди или нови керемиди, в зависимост от състоянието на старите. Най-важното е правилната подредба на керемидите. Не бива да се допуска никаква грешка при тяхното нареждане, защото това би било проблем за Вас, в близко бъдеще и да доведе до допълнителни разходи за нов ремонт на Вашия покрив и закупуване на материали.

Затова нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит може да ви гарантира качеството на своята работа, гаранция за извършите услуги по Вашия покрив и да бъдете доволни от избора си.

Пренареждане на керемиди е процес при който се подменят счупените и пропукани керемиди, заменя се хидроизолационната мушама с нова, наковава се нова скара и се нареждат керемидите след което се подмазват капаците.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart