Пренареждане на керемиди

Пренареждане на керемиди

Пренареждането на керемиди е много добра възможност да обновите вашия покрив или да го ремонтирате отново. Този процес е препоръчителен да се прави периодично заради въздействието на климатичните условия, които влияят неблагоприятно върху вашия покрив.

Периодичното пренареждане на керемидите ще ви осигури както защита от вредните влияния на климата, така и ще ви гарантира дълъг живот на вашия покрив. Препоръчително е процесът на пренареждане да се извършва само при сухо време. Относно периодичността на пренареждането на керемидите е относително, изцяло зависещо от качеството на вашия покрив. Препоръчително е претърсването да се извършва на две до четири години за по-голяма надеждност. За нас качественото пренареждане на керемиди е гаранция за постигнати резултати и доволни клиенти.

Основните неща, което включва пренареждането на керемидите е откриване на старите керемиди, полагане на нова мембрана, изработка на летвена скара и редене на старите керемиди или нови керемиди, в зависимост от състоянието на старите. Най-важното е правилната подредба на керемидите, за да не се допусне грешка, която да ви коства допълнителни средства и закупуване на материали.

Затова нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит може да ви гарантира качеството на труда си и да бъдете доволни от избора си.

Пренареждане на керемиди е процес при който се подменят счупените и пропукани керемиди, заменя се хидроизолационната мушама с нова, наковава се нова скара и се нареждат керемидите след което се подмазват капаците.