Покрив с битумна керемида

Ремонт или изграждане на покрив с битумни керемиди

При ремонт или изграждане на покрив с битумни керемиди, основното предимство при използването именно на битумните керемиди е, че са по-леки и предпочитани пред обикновените керемиди.

Предимството е, че притежават висококачествено покритие с дълъг живот на експлоатация на покрива.

Битумните керемиди притежават много добри качества, но най-важното условие е преди да бъде приложена, да има здрава покривна повърхност – дъсчена ламперия или OSB плоскости. Преди наковаването на битумната керемида се полага паропропусклива мембрана или се залепва газопламъчно един пласт усилен воалит, а отгоре за завършек се наковава и залепва битумната керемида. Полагането на битумните керемиди трябва да се извършва през период, когато времето е сухо и слънчево.

Важно е да се отбележи, че всички други елементи, необходими за покрива като отдушници, улуци и други се монтират преди полагането на битумните керемиди.

Предвид изброените предимства, този вид има и други две специфични свойства – изключителен добър дизайнерски вид и най-важното осигуряването на защита от по-агресивни климатични условия и амортизиране.

Затова битумните керемиди остават най-предпочитаните от значително голям контингент от строителни специалисти, инженери и други специалисти в строителния бранш. От една страна това се дължи на лесната им инсталация, а от друга на гъвкостта им.

Нашата фирма може да ви предложи най-качествените и устойчиви материали, които да бъдат част от вашите изисквания за професионализъм.

Битумните керемиди имат голям брой предимства:

  • Толерантност към всякаква сложност на база архитектурно ниво
  • Съвместим и гъвкав към модерните дизайнерски тенденции
  • Устойчивост към гниене и ръждясване
  • Добри шумо-изолационни свойства
  • Дълъг експлоатационен период
  • Лесен монтаж

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart